Time to get wet!

Efter lite initiala problem med klorhalten öppnar poolen återigen – äntligen börjar badsäsongen den 25 juni!

Poolen

Visst ligger Gullbringa inte långt ifrån salta bad – men för de som vill ha ”osaltat” så har alla våra medlemmar fri tillgång till vår pool.

Poolen är uppvärmd och för att bibehålla värmen drar vi över ett skyddstak under natten. När detta är fördraget får man inte bada i poolen. Det betyder att poolen är öppen generellt kl. 10.00 – 19.00 men kan ändras beroende på väder och andra aktiviteter.

Det är absolut förbjudet att leka med pooltaket. (Detta består av hårdplats som kan gå sönder om man leker på taket och då är det stor risk för allvarliga skärskador.)

Poolen är öppen under skolans sommarlov och oftast lite längre.

Vi tar allvarligt på vattenkvalitet och mäter Ph- och klorvärden mm varje morgon. Om vattnet inte är perfekt stängs poolen tillfälligt.

Innan man hoppar i poolen duschar man av sig. Det finns duschar och omklädningsrum i klubbhuset och även en utomhusduschen bredvid poolen. Här duschar man lämpligt av sig efter att man fått gräs på fötterna då man sprungit till kiosken för att köpa glass mellan doppen eller efter poolbadet också.

Tänk på att bilar/transporter passerar till klubbhuset, dvs spring inte över vägen mellan pool och klubbhus.

Observera att poolen bara är 1,55 cm djup dvs man får inte dyka i poolen.

Husdjur/hundar är välkomna utanför poolområdet.

Poolen ligger mellan klubbhus och kiosken bara några meter från klubbhuset. Kom ihåg att ta med egen handduk till poolen.

Klubben har ingen anställd badvakt/lifeguard på plats så det är ni som föräldrar som ansvarar för era barns säkerhet. Så håll koll på barnen ej mobilen!