Drivingrange och våra övningsområden

På Gullbringa har vi en uppdaterad drivingrange med inglasade utslagsplatser med värme, nya fräscha utslagsmattor samt riktigt bra rangebollar. Vi erbjuder våra medlemmar och gäster fina övningsområden där man kan träna närspel och puttning. Bredvid rangen har vi vårt övningsfält där man kan träna wedgar upp till ca 80 meter samt bunkrar. Vi har även två puttinggreener, en som ligger i anslutning till drivingrangen samt en uppe vid klubbhuset i närheten av första tee på Blå slinga.

 

Drivingrange - NYTT BETALSYSTEM - NY APP

Vårt rangesystem heter GolfMore. Rangen är helt kontantfri. 

GolfMore erbjuder olika betalsätt på enheten:

  1. Kreditkort, Apple Pay och Google Pay
  2. Swish
  3. GolfMore App
  4. Har du sedan tidigare ett rangekort med saldo så fungerar kortet precis som vanligt. (Korten håller dock på att fasas ut så vi rekommenderar appen.)

Vi rekommenderar dig att ladda ner GolfMore Appen för att enkelt hålla koll på ditt saldo, ta del av riktigt bra erbjudanden samt kunna fylla på ditt konto när du vill. 

Ni loggar in i appen precis som i Min Golf. Det betyder då att det gamla saldot ni hade på bollkorten då flyttas över till appen.

Du kan ta ut bollar enligt följande: halv hink (30 bollar) för 40 kr eller en hel hink (60 bollar) för 70 kr.

 

Så här funkar appen!

 

I appen kan du välja mellan korgstorlek:

-small som innehåller 20 bollar och kostar 30 kr

-medium som innehåller 40 bollar och kostar 50 kr

-large som innehåller 60 bollar och kostar 70 kr

 

Vi kansliet kan du fylla på både kort och app. Erbjudande för dig som slår lite på rangen eller vill dela med dig till andra golfare/familj/vänner:

Köp bollar för 200 kr och du får 20 kr i bonus.

Köp bollar för 500 kr och du får 50 kr i bonus.

Köp bollar för 1000 kr och du får 100 kr i bonus.

 

Erbjudande för dig som slår mycket på rangen:

Rangekort 2023*

Din app (eller kort) laddas på med rangebollar för hela 3.300 kr. Kortet är personligt och får ej överlåtas. Vid "langning" har klubben rätt att spärra appen/kortet. Rangekort 2023 är giltigt tills vi stänger rangen, längst till 2023-12-31. OBS för att kunna köpa denna produkt måste ni kontakta kansliet GGCC, man kan inte köpa denna i appen!

Pris:

Icke medlem 2.150 kr

Alla medlemmar 1.700 kr

Silvermedlemmar 1.450 kr

 

Om mot förmodan du slår för mer än 3.300 kr/år så kan du för endast 500 kr i tillägg få bollar till ett värde av 2.000 kr. Kontakta i så fall kansliet.