Gullbringas Herrelitlag

Denna träningsgrupp är för våra elitspelare som tävlar på nationell men även internationell nivå. Här spelar både juniorer och seniorer som håller en riktigt hög nivå och vill fortsätta utvecklas för att nå toppen. De tävlingar som man spelar när man tillhör dessa grupper är bl.a. Göteborgsserien och SM Klubblag.

Sedan 2018 har vi försökt ökat vår bredd inom herreliten genom att våra herrar representerats av två olika lag, en breddsatsning som fokuserat på Göteborgsserien och ett spetslag som fokuserat på SM Klubblag (Division 1 Västra). Detta har varit en lyckad brygga mellan både att gå från junior till senior eller vid en nedtrappad elitsatsning och framtida spel i H22-seniorserien samt SGF H25. Denna satsning har givit många positiva resultat på personlig nivå då vi fått flera duktiga unga seniorer som tidigare tillhörde junioreliten att hitta tillbaka till elitverksamheten eller satsat vidare mot en pånyttfödd amatörsatsning mot seniorlandslaget.   

Tyvärr blev det inget seriespel vare sig i Göteborgsserien eller i SM klubblag förra året men hoppas att dessa ska bli av under 2021. Nedan ses speldatum för respektive mästerskap.

 

SM klubblag – Division 1 Västra

Datum:              14-17juli (vecka 28)

Spelplats:         Gräppås GK

Spelupplägg   Förmiddag      Eftermiddag

Onsdag              Inspel                 Inspel

Torsdag             Foursome         Singel

Fredag               Foursome         Bästboll

Lördag               Singel

 

Göteborgsserien med Lag-DM

Datum               Spelplats          Förmiddag      Eftermiddag

23 maj (sön)     Hills G&SC        Foursome         Bästboll

5 juni (lör)         Mölndals GK    Foursome         Bästboll

27 juni (sön)     Torrekulla GK  Singel

 

Kontakt

Är ni intresserade av att vara med i (eller vet mer om) Gullbringas herrelit så kontakta mig!

Coach: Björn Jonsson